Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esports i Joventut organitzen el primer torneig de FIFA’19

Les regidories d’Esports i Joventut han organitzat pel pròxim 31 de març el primer torneig d’e-games que es fa a Tiana. El joc escollit, el FIFA’19; el lloc, el Pavelló Municipal. La Laura Garcia, tècnica d’Esports, explica que aquesta iniciativa sorgeix del Pla Local de Joventut:

 

Les inscripcions per participar en el torneig de FIFA estan obertes fins al pròxim dimecres 27 de març. S’ha de pagar un total de 7 euros, tot i que els socis d’entitats esportives de Tiana o bé amb el carnet de l’Espai Jove de Tiana només en paguen 5. Com que l’activitat està adreçada principalment als joves però no està tancada a altres edats, es farà un torneig destinat a menors de 14 anys i un altre a majors de 14. En total, hi ha un màxim de 128 places.

El torneig de menors de 14 començarà a dos quarts de deu del matí, mentre que el torneig de majors de 14 començarà a les tres del migdia. Pels tres primers guanyadors de la primera tanda es donarà un premi en forma de targeta bescanviable d’un valor de 150, 75 o 35 euros segons si queden primers, segons o tercers. Pel que fa als guanyadors de més de 14, es donarà un premi econòmic de 200, 100 i 50 euros respectivament.

En el Pavelló hi haurà disponibles deu Playstation 4. Laura Garcia explica com funcionarà el torneig:

 

El torneig, com és habitual en aquest esport, anirà acompanyat del seguiment per part d’un “speaker”, que anirà comentant les jugades dels participants. Garcia avisa que serà tot un show:

 

També hi haurà dos estands per jugar a jocs de realitat virtual:

 

A banda de la mateixa competició, dins dels e-games del dissabte també s’ha organitzat una xerrada relacionada amb el tema. Membres de l’equip d’e-sports que l’empresa Duet ha tirat endavant en un dels seus centres, sota el nom eFitners, vindran fins al Pavelló per explicar la seva experiència:

 

El torneig també comptarà amb la presència d’un “gamer” especialista en el FIFA’19, que donarà consells sobre el videojoc i que, durant un període de temps determinat, estarà disponible per jugar amb tothom qui vulgui.