Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “És indignant haver de passar per una imputació per poder prestar declaració”

L’alcaldessa, Esther Pujol, assegura haver rebut la notícia sobre la seva imputació amb “indignació”. Tot i que diu que “era esperable”, s’ha mostrat indignada perquè aquesta sigui l’única forma de “demostrar la legalitat de la feina feta”. Així ho ha explicat.

 

El proper dia 9 de setembre, Pujol haurà de declarar davant la jutgessa que investiga el cas Mercuri. A l’alcaldessa i als altres 40 alcaldes se’ls imputa un delicte contra l’administració pública. Segons la investigació, podrien haver cobrat sous encoberts de dietes o desplaçaments segons el càrrec que ocupaven.

 

Entre l’octubre del 2011 i l’octubre del 2012, l’alcaldessa va cobrar 3.333 euros com a responsable de la comissió d’esports. Pujol recorda que, durant tot aquest temps, ha fet “molta feina”, com la de treballar per la sostenibilitat dels equipaments esportius dels municipis o per les bones pràctiques esportives.

 

Actualment, a banda de ser presidenta de la comissió d’esports de la Federació de Municipis també ho és de la de comerç i turisme. Els càrrecs directius d’aquesta entitat, però, van deixar de cobrar per aquesta feina a partir de l’any 2012. Esther Pujol afirma que hi treballa per “compromís amb el municipalisme”.

L’alcaldessa assegura haver informat tots els grups de l’oposició sobre la seva imputació en el cas.