Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “Honestament crec que puc ser útil pels veïns i les veïnes”

Tornar a proposar-se com a alcaldessa davant la ciutadania ha estat una “decisió difícil”, tal i com ha explicat Esther Pujol. La candidata dels socialistes ha assegurat que el “bon balanç” dels 4 anys de govern haurien ajudat a prendre aquesta “decisió final”: “per tornar-ho a intentar i per continuar amb el projecte”.

 

La número 1 del PSC a Tiana creu que haver “capgirat” la situació econòmica de l’Ajuntament i haver “complert” amb el projecte dels barris, el Tiana ets Tu, són algunes de les millors tasques que hauria fet com a alcaldessa. Ha afegit, també, l’arribada de la fibra òptica.

 

Els moments més complicats

Una de les etapes que ha recordat ha estat la de la “fallida econòmica de l’Ajuntament”. Pujol assegura que el seu govern va passar “moltes nits sense dormir” per evitar que la situació econòmica “impactés a la població”.

Personalment, però, una de les pitjors situacions que hauria viscut ha estat la imputació pel cas dels cobraments irregulars de la Federació de Municipis de Catalunya. Un fet que qualifica d’”injust” davant una “mala gestió” de l’entitat municipalista.

 

El programa d’Esther Pujol

La candidata socialista ha avançat que, en cas de governar, continuaria treballant per reduir l’endeutament de l’Ajuntament, per donar “continuïtat” al “Tiana ets tu”, per ampliar la tarifació social dins els serveis públics o per tirar endavant els ja anunciats pressupostos participatius. Esther Pujol ha explicat que elaboraran el programa electoral mitjançant “jornades participatives” i “comptant molt” amb els militants i simpatitzants del PSC.

 

Consulta la notícia sobre l’Assemblea Extraordinària del PSC: clica aquí