El CCE Tiana suma la primera victòria de la temporada contra la Juventus (0-3)

El CCE Tiana ha sumat la primera victòria de la temporada. Ha estat aquesta setmana per 0 a 3 i contra la Juventus de Mataró, rival que tenen just per sobre a la taula classificatòria. Els de Juan Carlos Giménez han sumat tres punts d’or que no milloren en excés la situació a la taula, però que milloren i molt la moral de l’equip. Segons l’entrenador ja feia falta un partit així. Juan Caros Giménez

El partit ha començat molt plàcid pels tianencs. Al minut 3 s’avançaven en el marcador mitjançant Carles Ramon que ha suposat un cop d’aire fresc per l’equip. Tot i això no han afluixat i han continuat estant bé en atac i en defensa. Amb aquesta mínima avantatge han arribat al descans. Ja a la segona part el CCE ha sortit sabent que havia de sentenciar el partit. Al mateix temps la Junvetus s’ha hagut d’obrir per buscar l’empat. Al minut 57 Andreu Argudo ha aconseguit el gol que ha deixat encarrilat el matx. Quan més ho ha intentat l’equip mataroní, ha arribat el tercer i definitu gol. Argudo ha tornat a foradar la porteria i han tancat el marcador amb aquest definitiu 0 a3 a falta de 3 minuts per l’acabament. Un partit que ha de servir per apropar-se a la salvació, que tenen a 10 punts. Però l’equip segueix a la “UVI”

Primera victòria en 23 jornades

Aquest és el millor resultat dels tianencs en tota la temporada. Fins al moment no havien aconseguit guanyar cap partit i feia falta. Sobretot a nivell moral. Un resultat important i explica com s’ha viscut la primera victòria de la temporada. Juan Carlos Giménez

El nou equip tècnic creu que l’equip ha millorat, encara que el va “sorprendre” com anava la situació fins al moment en arribar ells al club.

La propera setmana el CCE Tiana ha de seguir amb aquesta ratxa contra el Pineda de Mar, rival de la zona alta i que actualment és quart a la taula classificatòria.