La defensa fa guanyar al Bàsquet Tiana contra el Vilassar de Mar (67-81)

El Bàsquet Tiana s’ha endut aquesta setmana una treballada victòria contra el Vilassar de Mar per un marcador de 67 a 81. Els tianencs han fet un partit sense fissures, sobretot a la segona part.  Els de Sunyol Costa han vist com la primera part no els sortia tot lo bé que es podria esperar. Davant un rival com el Vilassar de Mar que només havia perdut un partit a casa en tota la temporada. Això ha fet que els tianencs marxessin al descans sis per sota. Però a la segona meitat s’han girat les tornes, com ha explicat el mateix entrenador del primer equip, Sunyol Costa

Una molt bona defensa, això és el que ha fet el Bàsquet Tiana durant la segona meitat. Els taronges només han encaixat un total de 25 punts en els segons 20 minuts, el que els ha fet estar a la zona tranquil·la i fins i tot endur-se l’averatge, que era d’11 punts. Però això sí, marcat per un fet destacat, la bona defensa dels tianencs, un aspecte que no havien mostrat en tota la temporada

Podrien arribar a ser quarts

Si aquesta setmana el Bàsquet Tiana tingués els partits al dia i acabés com està fins ara, podria arribar a ser quart a la taula. Manca el partit contra el Cassanenc i si aquest es guanyés, ara els taronges estarien en quarta posició. Una situació que donaria opció a l’ascens. Un fet gairebé impensable fa 4 mesos, Sunyol Costa

Aquest proper cap de setmana hi haurà un enfrontament important contra L’Escala. Els tianencs se les veuen amb un rival de la zona alta de la taula.