Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Detinguts dos lladres implicats en 6 robatoris d’Alella

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors de 9 robatoris a domicilis del Maresme, el Vallès Oriental i el Tarragonès.

Els fets van tenir lloc a finals del mes de gener i principis del mes de febrer quan  els agents van tenir coneixement de diversos robatoris a domicilis de diferents urbanitzacions del municipi d’Alella, motiu pel qual van iniciar una investigació per tal de detenir els autors dels fets.

Els investigadors van poder comprovar que els lladres cometien els robatoris en la franja horària de la tarda-vespre, en la gran majoria dels domicilis accedien fent servir la força i aprofitant que els propietaris no es trobaven a l’interior.  El material que sostreien bàsicament eren joies, diners i material informàtic/electrònic.

Els controls preventius conjunts que la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Premià de Mar en col·laboració amb la Policia Local d’Alella van realitzar els dies posteriors a la comissió dels robatoris, i la col·laboració ciutadana haurien resultat cabdals per a la identificació dels autors i la resolució de la investigació, tal i com informen els Mossos.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 26 de febrer davant el Jutjat d’Instrucció Núm.4 de Mataró, jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hores d’ara la investigació continua oberta per tal poder analitzar la resta dels objectes recuperats i poder vincular-los a d’altres robatoris, així com poder retornar-los als seus legítims propietaris.