Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol serà la candidata del PSC

La primera secretària del PSC a Tiana, Esther Pujol, tornarà a proposar-se per ser alcaldessa. Després de gairebé 4 anys al capdavant de l’Ajuntament, serà de nou l’alcaldable dels socialistes. Ella ha estat l’única candidata de les primàries i ha rebut un ampli suport dels votants. Del centenar de socialistes que podien votar, entre militants i simpatitzants, 27 es van apropar fer-ho. D’aquests, 26 s’han mostrat a favor de la seva candidatura. Pujol ha rebut un sol vot en contra i cap abstenció. Finalment l’agrupació va permetre el vot negatiu perquè ho va creure “oportú”, tal i com afirmen des del PSC.

Assemblea PSC
Assemblea PSC

En total una trentena de persones han participat en aquesta assemblea extraordinària. Entre elles, el secretari de política municipal del PSC, Antoni Fogué. El també vicepresident quart de la Diputació de Barcelona ha donat suport a Pujol assistint a aquesta reunió.

Imagen 015

A l’Assemblea hi havia cares del passat, el present i el futur d’aquest partit. L’exalcalde Ferran Vallespinós, l’exregidor Ferran Almeida o l’exconsellera de cultura de la Generalitat Caterina Mieras hi han estat presents. També ho han fet els regidors del govern actual com José Navarro, Núria Blasco o Héctor González.

 

Entrevista a Ràdio Tiana

Aquest dimarts la candidata dels socialistes, Esther Pujol, visitarà Ràdio Tiana. L’entrevista es podrà escoltar a través de la 107.2 FM a les 20h o a través de www.lalocaltiana.cat.