Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “Que no ens tallin les ales”

El dia 8 de març es celebra el Dia Internacional de les Dones, una jornada per reivindicar els drets d’aquestes. Tiana també l’ha celebrat amb La Lectura del Manifest Institucional per part dels regidors.

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha donat el tret de sortida al Manifest Institucional reivindicant la “mirada violeta”, la mirada de les dones per tal de ser més lliures i aconseguir els mateixos drets que els homes. Aquest és un procés lent tal i com ha explicat Esther Pujol. Les dones porten reivindicant els seus drets des del 1977 i, a dia d’avui, s’ha aconseguit més llibertat però encara queda molta feina per fer, ha explicat l’alcaldessa.

 

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, de totes les dones. La Maria Dolos Solà, membre de l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana, va començar a lluitar per la llibertat de les dones en els anys setanta.

 

Solà explica que van aconseguir canviar el món proper i avançar dins de la societat aconseguint més llibertats. Però ara troba a faltar aquesta iniciativa per part de les dones més joves, creu que s’han “relaxat”.

 

La celebració ha estat acompanyada amb l’actuació del conjunt de veu i instruments de corda, “UNA”.