Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “L’espai públic és de tots i el volem gaudir”

L’Ajuntament de Tiana ha celebrat una sessió pública per explicar a tota la ciutadania el projecte urbanístic del centre. El pla que el govern ha anomenat ‘Retrobem-nos’. L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha explicat que ‘no ha estat fàcil’ arribar fins a aquest dia.

L’alcaldessa de Tiana creu que aquest projecte és necessari per a tothom. Tot i haver rebut algunes queixes, com la recollida de 300 signatures que s’hi posicionen en contra, Pujol està convençuda que el govern ha de tirar endavant el Retrobem-nos.

 

Esther Pujol ha insistit en deixar clar que no es tracta d’una peatonalització. I és que en la recollida de signatures es firmava en contra de la peatonalització. Ha explicat que es vol regular el trànsit durant 6 hores, els dies feiners, i durant 9 hores els caps de setmana.

Aquesta Sessió pública ha durat gairebé dues hores i s’ha celebrat a la Sala d’Exposicions del Casal. Un espai que ha quedat ocupat de gom a gom, amb veïns i veïnes, fins i tot, de peu.  Hi ha intervingut, en primer lloc, l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, i l’especialista en urbanisme comercial, Marçal Tarragó. Al final de la Sessió diverses persones del públic han participat d’aquesta reunió.