Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Èxit total de l’Esquiada Jove

Cares de felicitat, roba d’abric per tot arreu i ulls cansats. Així han arribat els 40 joves que han fet un “puja i baixa” a l’estació d’esquí de Porté Puymorens, a l’Alta Cerdanya – França.

Ha estat un dia d’emocions on, els qui no en sabien, han après a esquiar o a fer snow. Els que ja en són experts, han esgotat les seves energies lliscant per les pistes d’esquí. Això és el que han dit a La Local tot just baixar de l’autocar.

 

Fotografia cedida per Esports de l’Ajuntament de Tiana

Segons les declaracions dels joves, l’esquiada ha estat un èxit tant pel que fa a la organització com a nivell de satisfacció i diversió.

La sortida forma part del projecte conjunt de la Regidoria d’Esports i la de Joventut “Esport Jove”, que vol fomentar la pràctica esportiva als joves adolescents.

IMG_1161
Fotografia cedida per Esports de l’Ajuntament de Tiana

La tècnica d’esports, Laura García i la tècnica de joventut, Sara Torruella, han estat les encarregades d’organitzar aquesta sortida. Una proposta que va sorgir als alumnes dels instituts de Tiana per iniciativa pròpia. Han comptat amb la col·laboració d’una empresa externa.

 

La bona promoció de l’activitat als instituts i el preu assequible són, segons les tècniques, els principals motius de l’èxit de participació. El cost variava mínimament segons si feies esquí o snow.

 

D’altra banda, l’autocar ha estat finançat per l’Ajuntament de Tiana i per l’Ajuntament de Montgat, que també hi ha col·laborat.

No s’ha hagut de lamentar cap incident important excepte la caiguda d’una noia, que s’ha fet mal a la clavícula. S’ha seguit el protocol d’actuació en aquests casos i tant els pares com la jove, que es troba en bon estat, han estat tranquils i informats en tot moment.

IMG_1162
Fotografia cedida per Esports de l’Ajuntament de Tiana

L’any passat ja va sorgir una iniciativa com aquesta però pensada per a famílies, no només per a joves. En aquell cas, no estava organitzada directament per l’Ajuntament de Tiana i, per falta de temps en la difusió, no va tenir gaire èxit.

Després de la bona experiència d’aquest dissabte, les tècniques d’Esport i Joventut han assegurat que repetiran l’activitat i que proposaran d’altres sortides esportives.

IMG_1164
Fotografia cedida per Esports de l’Ajuntament de Tiana