Ferran Martín deixa la banqueta del CCE Tiana

Ferran Martín ja no és entrenador del CCE Tiana. La decisió ha estat presa per part de la directiva per no poder compaginar la seva feina al Júpiter, on entrena un equip inferior, i la de l’equip tianenc. Ell matiex ens explicava la decisió Ferran Martín

Amb aquesta decisió deixa l’entitat i es converteix en el segon entrenador que marxa del club. El primer en ser destituït va ser Carlos Munuera. Ara la seva vinculació amb l’equip desapareix, encara que seguirà anant a veure els partits.

En com valora la seva actuació es mostra satisfet per la feina feta, però no pels resultats. Abans de marxar, li hauria agradat una victòria que li donés una mica de bon regust de boca. Ferran Martín

Ara es farà càrrec de l’equip Juan Carlos Jimenez. Aquest entrenador ja va estar al Badalona, Masnou i Llefià entre altres. El passat diumenge ja va dirigir el seu primer partit com a entrenador del primer equip de l’entitat contra el Poblenou de Pineda.

Nou entrenador continua amb derrota

El CCE Tiana ha començat la temporada com va acabar l’anterior, perdent. Els homes de Juan Carlos Jimenez no han pogut fer res a la visita al complicat camp del Poblenou de Pineda de Mar, rival que lluita ara per mantenir-se i que ha guanyat el partit per 4 a 3. Els tianencs han anat sempre a remolc en el marcador. Els de Pineda han marcat primer, ha empatat el Tiana i després han tornat a avançar-se els locals. Al descans s’arribava amb un 2 a 2 que ho deixava tot obert de cara a la segona part.

En els segons 45 minuts els de Pineda han fet dos gols que han sentenciat el partit. Tot i això al minut 79 el CCE Tiana ha fet el seu tercer que semblava que encara obria la porta a l’empat. Al fianl 4 a 3 i els punts es queden pel Poblenou.

Amb aquest resultat el Tiana segueix penúltim de la classificació amb un total de 4 punts. Ara té al Premià de Dalt a 6 punts, ja que aquesta setmana ha guanyat al Turó de la Peira i sembla que encara es compliquen més les coses pels tianencs.