Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Fes Tri presenta les novetats de la temporada 18-19 aquest dijous a l’Escorxador

Després d’aconseguir la segona posició en la categoria infantil per equips del Campionat de Catalunya de triatló infantil i aleví, celebrat el passat dissabte a l’estany de Banyoles, el club esportiu Fes Tri Tiana ja posa la mirada cap a la nova temporada, que començarà al novembre.

Serà aquest dijous 6 de setembre, a partir de dos quarts de nou del vespre a l’Escorxador, on el club de triatló infantil farà la presentació de la temporada 2018-2019. En David Vergés, entrenador de Fes Tri Tiana, explica que anunciaran una gran novetat: l’ampliació de les categories del club:

 

D’aquesta manera, Fes Tri deixa d’estar destinat exclusivament als infants i amplia els seus horitzons:

 

Un dels motius claus que els ha portat a prendre aquesta decisió és que els nois i noies més grans ja tenen edat per pujar a la categoria cadet:

 

Per tot això, l’eslògan del club esportiu Fes Tri Tiana per aquesta nova etapa, explica en David Vergés, és que el club està obert a persones des dels 7 als 99 anys:

 

Durant la presentació d’aquest dijous també es donarà tota la informació necessària per a aquells qui vulguin inscriure’s al club:

 

El període d’inscripció serà bastant obert, explicar l’entrenador, donat que la temporada actual no s’acaba fins a finals d’octubre. És per això que es donarà unes quantes setmanes de prova a tot aquell que hi estigui interessat:

 

Participació a l’Enrucada

El club esportiu també participarà a l’Enrucada del proper 15 de setembre. En David explica que l’any passat ja hi van participar tant alumnes com pares i mares, i aquest any tornaran a repetir l’experiència:

 

El propi David Vergés serà l’encarregat de liderar l’entrenament gratuït per a l’Enrucada, que tindrà lloc aquest diumenge 9 de setembre a dos quarts de nou del matí. Es farà un reconeixement del circuit de la mà de l’entrenador. En David Vergés explica quin és l’objectiu d’aquesta activitat-simulacre:

 

El punt de trobada serà el parc dels Teletubbies, el mateix lloc des d’on es donarà el tret de sortida a l’Enrucada. Aquesta activitat entra dins de l’anomenat repte de l’Enrucada, impulsat per la plataforma Esportianitza’t, on el David ha participat en la creació d’un pla d’entrenament de gairebé mes i mig per preparar-se la cursa.