Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Últimes places per inscriure’s a l’Enrucada

L’Enrucada arriba a la seva setena edició convertida en una de les cites imprescindibles dins de la Festa Major de Sant Cebrià. El dissabte 15 de setembre, a dos quarts de 9 del matí, es donarà el tret de sortida, des del parc dels Teletubbies, tant als corredors que faran el circuit de 13 quilòmetres com als caminadors que faran el de 10.

El recorregut continuarà essent el mateix que els últims cinc anys, explica l’Skate, un dels membres de Bike Tiana, l’entitat organitzadora de l’esdeveniment:

 

EL recorregut no variarà, però sí que hi haurà una novetat. Aquest any, es plantejarà un petit repte als participants. L’Skate explica en què consistirà:

 

El participant que aconsegueixi trobar la bamba rebrà com a obsequi un xoriço ibèric de gla. Per aquells que encara no s’hagin inscrit a l’Enrucada, aquest dimarts és l’últim dia per poder escollir la talla de la samarreta de la cursa. Les inscripcions es tancaran un cop s’hagin omplert les 450 places:

 

De moment, diu l’Skate, encara en queden unes 50, que cada any aconsegueixen omplir. Un dels èxits d’aquesta cursa tianenca és la unió que fa de l’esport i la festa, de fer exercici però també de gaudir i passar una bona estona en família:

 

Per anar fent boca, el David Vergés farà un entrenament gratuït aquest diumenge 9 de setembre per fer un reconeixement del terreny on es durà a terme la cursa:

 

Aquest entrenament s’inclou dins de l’anomenat repte de l’Enrucada, impulsat per la plataforma Esportianitza’t, que durant un mes proposa un pla d’entrenament per preparar-se la cursa.

Bike Tiana, juntament amb entitats com el Club Excursionista de Tiana, els Saltamarges i gairebé 50 voluntaris del poble, són els que fan possible que l’Enrucada tiri endavant.