Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’AAVV Les Costes farà una acció per reivindicar més seguretat ciutadana

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Costes ha proposat dur a terme una acció reivindicativa amb l’objectiu de demanar una millora de la seguretat ciutadana, arran de l’elevat nombre de robatoris que han tingut lloc aquest estiu a Tiana.

Durant una setmana, des d’aquest dilluns i fins el divendres 7 de setembre, totes les cases del barri de Les Costes faran sonar els seus sistemes d’alarma durant 1 minut, a les 21h en punt.

Segons la Carme Ferran, membre de la Junta de l’AAVV Les Costes, des del 21 de juliol fins a dia d’avui hi han hagut, només a la zona de Les Costes, 6 robatoris i 1 intent. Els dos últims han tingut lloc aquest mateix cap de setmana, durant la matinada del dissabte al diumenge.

La zona de Les Costes ha sigut el barri més afectat pels robatoris, però no l’únic. A principis d’agost van entrar a robar a un parell de cases de Les Margarides, a la zona de la Creu del Terme. Alguns d’aquests robatoris es van fer a plena llum del dia i en cases habitades, amb la gent dins.