Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Flors per equilibrar les emocions

Les flors ens ajuden a equilibrar les nostres emocions. Aquesta era la tesi principal de la xerrada que la Montserrat Escoda, economista, coach i experta en essències florals, va donar el passat divendres 9 de febrer a Can Baratau. Durant gairebé una hora, va donar a conèixer el món de les essències florals i la seva experiència personal i professional amb elles.

Majoritàriament, els remeis basats en essències florals que més es coneixen són les anomenades flors de Bach, nascudes del patòleg, bacteriòleg i homeòpata anglès Edward Bach. Les flors de Bach es fan servir per equilibrar un estat d’ànim negatiu, i existeix un remei concret per a cada estat d’ànim en particular: ira, autoestima baixa, ressentiment, etc. En total, les flors de Bach engloben 38 remeis diferents. La Montserrat es va iniciar en el món de les essències florals mitjançant les flors de Bach:

 

L’enamorament cap a les essències florals australianes i de Nova Zelanda va fer que es convertís en una experta en aquest camp. Ara, són l’eix central del seu servei de coaching empresarial, una espècie de teràpia emocional dirigida a empresaris i directius. L’objectiu és que els seus clients aprenguin a gestionar les emocions, especialment les negatives, i aconsegueixin equilibrar-les amb el suport de les essències florals:

 

Si les flors de Bach compten amb 38 remeis diferents, les essències florals australianes arriben fins a 69. Durant la xerrada, la Montserrat en va seleccionar 15 i va explicar per a quina emoció concreta servia cada una.