Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La neu ha enfarinat les zones més altes de Tiana

Després de les baixes temperatures dels últims dies, les previsions de neu per a les cotes més baixes estaven a l’alça. De fet, a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona va nevar el passat 8 de febrer i ens van deixar imatges com per exemple la platja de la Barceloneta tenyida de blanc. Tot i així, la neu no ha arribat a Tiana fins la passada nit del 12 de febrer. Aproximadament cap a un quart de nou del vespre es van començar a detectar els primers flocs de neu a La Conreria. Protecció Civil de Sant Fost de Campsentelles ho anunciava així al seu twitter:

 

Poc després, el Servei Meteorològic de Catalunya anunciava l’arribada de la neu a cota 100-200 metres i destacava els 2,5cm de gruix que ja acumulava Sant Fost:

 

Poc a poc La Conreria s’anava enfarinant. El físic i meteoròleg Oriol Rodríguez va publicar al seu compte de twitter una fotografia on es podia apreciar la nevada i anunciant que els cotxes sense cadenes no aconseguien avançar per la carretera B-500:

Efectivament, poc després el compte de Twitter MeteoBDN va anunciar que la carretera de La Conreria ja estava tallada al trànsit a causa de la neu:

La neu s’ha mantingut durant tota la nit, i a primera hora del matí encara es podien veure els efectes de la nevada. La Conreria seguia enfarinada i la carretera B-500 continuava tallada al trànsit degut a la presència de neu. L’Oriol Rodríguez va publicar un tuit concretant el gruix de neu acumulat:

A mesura que anava avançant el matí, la neu anava desapareixent, però per la zona de la B-500 encara quedaven carrers gelats i el vehicle de Protecció Civil encara treballava:

La previsió pels propers dies anuncia una lleugera pujada de les temperatures mínimes i màximes. A Tiana, avui oscil·laran entre els 9 i els 6 graus, i demà entre els 10 i 6 graus.