Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Futbol i Vòlei omplen el cap de setmana

El CCE Tiana juga contra el cuer

Nova jornada en que el CCE Tiana veu com els de dalt lluiten entre ells mentre els blaugranes tenen un rival assequible, l’Àguila de Badalona. A priori es presenta un partit fàcil, però l’entrenador del primer equip té clar que no vol arriscar i patir més del compte. Els badalonins estan treien bons resultats en els darrers partits. Ja no s’hi juguen res perquè han baixat de categoria fa temps i juguen sense pressió. Per aquest motiu l’entrenador creu que encara els podrien donar una sorpresa, sembla que en les darreres setmanes s’ha anat revifant, Com deia l’entrenador del primer equip del CCE Tiana, José Gómez

 

A més caldrà estar pendent de com es desenvolupa la resta de partits, que tornen a ser d’enfrontaments directes. En aquesta penúltima jornada l’Argentona se les veu amb el Sant Pol i fa que aquest final de lliga sigui esbojarrat per les diverses opcions que encara hi ha al capdavant.

 

El partit serà al camp dels badalonins. Per tan pot ser un problema. Els de Gómez saben que cal estar pendents de la resta dels enfrontaments, però que també cal guanyar el seu.

El Sènior B del Tiana també jugarà conta els Monjos B per pujar

Després de l’èxit del primer equip en quedar terceres a les fases d’ascens i estar pendents de si encara pujaran o no, les alegries poden continuar aquesta setmana pel Vòlei Tiana. Les noies, que també entrena José de la Barrera, tenen la opció de pujar a segona divisió. Aquest cap de setmana hi ha les fases d’ascens i el primer escull que es trobaran és un dels durs, precisament el filial dels Monjos, el seu gran rival durant tota la temporada del primer equip. En aquestes fases també hi participen el Gavá, el Sant Cugat, el Molins i l’Alella i es disputarà durant tot el cap de setmana al pavelló de Molins de Rei.