Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Antica es carrega de música i perfums

Després de l’actuació de Silva de Sirenas, Tiana Antica torna aquest cap de setmana amb el doble de concerts. El dissabte 24 de maig a les 18:30h el grup Música Intavolata oferirà música italiana del segle XVII a tots aquells que assisteixin a l’Ermita de l’Alegria. Aquest grup ve des d’Andalusia i consta de set components.

El diumenge 25 de maig l’oferta serà una altra: instruments medievals de corda polsada. Fent-se servir d’aquests, l’artista José Luis Pastor intentarà captivar al públic que estigui present a les 18:30h a l’Ermita de l’Alegria.

Segons un dels organitzadors, Llorenç Blasi, l’ambientació d’aquest cap de setmana no es quedarà només en la música. La perfumeria artesanal El jardí secret també ha recreat un perfum molt especial per l’ocasió.

 

Blasi assegura que la primera setmana del festival va anar molt bé i que va comptar amb molt de públic. Per aquest motiu, espera que els concerts que els hi queden segueixin aquesta tendència.

 

Les entrades es poden comprar a www.visigodia.org. A més, La Local emet el programa especial Visigòdia cada divendres a les deu del matí i a les deu de la nit, els dissabtes a les deu del matí i els diumenges a les deu de la nit. Una franja a la ràdio amb la millor música antiga.