Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Futsal i CCE Tiana es juguen molt aquest cap de setmana

El Futsal només li val guanyar

Aquesta setmana el Futsal Tiana tanca la lliga regular i se la juga ser a la Final a Quatre de la competició contra el seu rival durant tota la lliga, l’Alella. Els de Jorge Asensio assumeixen molts riscos al jugar contra un dels equips que tota la temporada ha presentat batalla. La bona noticia és que juguen a casa. Un desenllaç que des de l’entitat no s’esperaven tenint en compte com ha anat tota aquesta temporada i sobretot el tram final. Escoltem l’entrenador Jorge Asensio

 

El fet de jugar al Municipal fa que des de l’entitat es demani el suport de l’afició per ajudar a empènyer a l’equip cap a l’objectiu que no és altre que el de guanyar. Només els val una victòria si volen entrar a la Final a Quatre, ja que l’Alella està un punt per sobre a la classificació. Una autèntica final la que es jugarà al pavelló de Tiana

 

La mala ratxa dels darrers temps ha de quedar aparcada i centrar les seves mires en el partit que serà decisiu per saber si el Futsal Tiana tanca ja la temporada de la lliga o haurà de tornar a jugar uns partits més.

El CCE Tiana nova opció d’assaltar la promoció

Els tianencs saben que aquesta jornada tornen a tenir un partit important. Es veuen les cares amb el Sant Pol que ocupa la segona posició, i per tan el lloc que dóna accés a la promoció. Guanyar contra els de l’Alt Maresme seria molt important per poder certificar la recuperació de l’equip. Però no ho tindran fàcil, davant tenen un Sant Pol que no ha perdut des de fa quinze jornades. Ho recordava el mateix entrenador del primer equip del CCE Tiana, José Gómez.

 

Partit important per decidir el futur dels tianencs a la competició. El motiu és que si guanyessin passarien a ser un dels equips de la part noble de nou i podrien tenir el liderat a tocar. Aquesta setmana l’Argentona serà al camp del Arenys de Mar i necessiten guanyar per no perdre el capdavant de la classificació. Si hi hagués una relliscada el CCE Tiana estaria molt a prop de la part alta. Per aquest motiu no veuen com una quimera l’ascens directe.

 

Els tianencs, ja saben que pot ser un partit decisiu pels seus interessos.