Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Fogué defensa els ajuntaments com l’administració amb més equilibri financer

El vicepresident quart de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Tiana. L’ha acompanyat, al llarg del matí, l’alcaldessa Esther Pujol. En l’entrevista de Ràdio Tiana ha defensat l’esforç econòmic que estarien fent els ajuntaments de Barcelona i Catalunya per mantenir els seus serveis amb la ciutadania. Fogué creu que aquesta ha estat l’única administració capaç de complir amb els objectius d’equilibri econòmic que demana la Unió Europea. Ha insistit que ajuntaments com Madrid o València no poden “criminalitzar” la feina de tots els altres. En aquest sentit, també ha parlat de l’evolució econòmica de Tiana.

 

Antoni Fogué
Antoni Fogué

Fogué creu que tant el govern català com espanyol, que en aquests moments treballen per reformar les competències dels ajuntaments, haurien de centrar-se en una reforma financera d’aquests. En aquest sentit, l’alcaldessa Esther Pujol, ha recordat que aquestes reformes dels governs locals afectarien directament els ciutadans i les ciutadanes.

 

La relació de convergents i socialistes a la Diputació

Durant aquesta visita, el vicepresident, també ha parlat de la relació que mantenen amb l’actual govern de la Diputació: amb Convergència i Unió. Segons Fogué, aquesta és molt bona. Un fet que ha valorat l’alcaldessa de Tiana. Pujol creu que és fonamental per als municipis com Tiana.

 

Esther Pujol
Esther Pujol

Una de les ajudes més grans que ha fet la Diputació en els últims anys al poble ha estat pel projecte de pacificació del centre. En aquest cas, ha aportat 450.000 euros. A més, Fogué i Pujol han explicat que estan negociant una futura subvenció perquè Tiana pugui obrir el Passeig de la Vilesa i construir una nova via, sense doble revolt.