Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gent pel Progrés reclama més suport del govern a l’ANC i l’AMI

El portaveu de Gent pel Progrés de Tiana, Joan Pau Hernàndez, creu que el govern del municipi estaria donant un suport insuficient a l’ANC. Ha volgut destacar la importància de l’acte que l’Assemblea ha preparat per aquest cap de setmana. “Signa un vot per la independència” seria una campanya molt significativa arreu del país, segons Hernández. Critiquen, doncs, que s’hagi denegat la Sala de Plens per aquesta recollida de signatures. Un dels espais serà, finalment, la Plaça de la Vila.

El representant del grup ha dubtat sobre la implicació del govern amb l’Associació de Municipis per la Independència, de la qual l’Ajuntament en forma part: “Van a les reunions i juntes de l’AMI? L’altre dia en el ple, el primer tinent d’alcalde ens va dir que no tenia temps d’anar-hi. Representa que és el representant d’un grup independentista. Creiem que el govern ho està fent a desgrat i no empeny a nivell local aquest moment sobiranista que estem vivint”.

 

El portaveu de GPT, Joan Pau Hernández
El portaveu de GPT, Joan Pau Hernández

 

Hernández  ha dit que l’equip de govern, quan el consistori decideix posicionar-se a favor del dret a decidir o de campanyes com aquesta, va a “remolc” dels grups de l’oposició.  Gent pel Progrés de Tiana també va donar suport a “Signa un vot per la independència” des del ple municipal. Ho van fer al costat del PSC, ERC i CiU.

 

El tinent d’alcalde i portaveu d’ERC, Jordi Gost, ha respòs al grup de l’oposició: “Em sorprèn moltíssim aquest gir sobiranista d’una formació política que no ha destacat pel seu suport a l’independentisme. Iniciativa no va participar a la Via Catalana”. Gost ha volgut afegir: “Hernández no es caracteritza especialment per participar en els actes que es fan al poble”.

 

El tinent d'alcalde, Jordi Gost
El tinent d’alcalde, Jordi Gost

Gost ha explicat que obrir la Sala de Plens un cap de setmana implica el treball del personal de l’Ajuntament. Aquest és un equipament del qual no se’n pot fer responsable una entitat, segons el tinent d’alcalde.

 

Gent creu que la ciutadania de Tiana treballa per “la nova Catalunya”

El portaveu de Gent s’ha mostrat satisfet, a més, amb la reacció de la ciutadania de Tiana quant aquests tipus d’esdeveniments. Assegura que hi ha moltes persones al municipi que treballen per formar “la nova Catalunya”. Espera, doncs, una nova bona resposta per part de la societat civil davant aquesta crida.

El portaveu d’aquest grup s’ha mostrat satisfet amb la reacció de la ciutadania de Tiana quant aquests tipus d’esdeveniments. Assegura que hi ha moltes persones al municipi que treballen per formar “la nova Catalunya”. Espera, doncs, una nova bona resposta per part de la societat civil davant aquesta crida.