Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Guanyar i tornar a guanyar

El CCE Tiana contra un rival directe

Aquesta setmana el CCE Tiana juga contra un dels seus rivals més directes a la classificació. Es tracta de la Juventus de Mataró. Rival que també està a la zona baixa i que ocupa la posició just per sobre del Tiana. Si guanyessin els de Juan Carlos Giménez retallarien distàncies amb un rival que necessiten superar per sortir del pou. Per tan el partit es transforma en transcendental. Però ara hi ha por que l’empat in-extremis de la setmana passada contra el Liverpool, els pot passar factura a la visita a Mataró, Juan Carlos Giménez

 

L’entrenador considera que s’ha de fer un partit perfecte contra la Juventus. Un equip al que ha vist i que el defineix com a “molt jove” i que cal tenir ben controlat. És un partit que no es pot escapar. Saben que estan per sobre però els mataronins fa moltes setmanes que no guanyen.

 

Saben que cal guanyar i més després de deixar perdre dos punts la setmana passada. Ara cal que la Juventus de Mataró, sigui la primera victòria de la temporada.

 

El Bàsquet Tiana vol escalar més amunt

Partit important el que té aquest cap de setmana el Bàsquet Tiana. Es veu les cares amb el Vilassar de Mar. Rival de la zona alta i que volen guanyar per assegurar-se que poden seguir estant a la lluita per l’ascens. Els del maresme son quarts i tenen molt bones dinàmiques. Segons el mateix entrenador de Bàsquet Tiana és un dels rivals més “regulars” de la temporada, Sunyol Costa

 

L’entrenador sap que cal anar a per totes per seguir a la zona alta. Cal guanyar com sigui i pensar en el futur més immediat. Un futur que passa per seguir en aquesta bona dinàmica. A la primera volta l’equip portava una mala ratxa en aquests partits i va arribar a encadenar 5 derrotes seguides. Ara l’equip està molt millor

 

L’equip es veu les cares amb el Vilassar de Mar, amb un duel que pot posar més pressió a una part alta de la taula que ja està prou moguda.

 

El Futsal Tiana necessita puntuar després del descans

Després de descansar per motius de calendari, el Futsal Tiana torna a jugar aquesta setmana. Els tianencs es veuen les cares amb el Montmeló. Rival que ocupa la zona mitja baixa de la taula. Per tan seria molt important poder-los guanyar.

Els de Victor Blaya no van jugar la passada setmana i per tan, no van puntuar. Tot i això la seva classificació no s’ha mogut gaire. Ara esperen que aquesta aturada no els afecti. Abans d’aquest descans portaven dues victòries consecutives marcades per les golejades a favor i els pocs gols en contra. Ara volen continuar amb aquesta tònica.

Per això reben al Montmeló, un equip que la setmana passada va empatar a 4 amb el líder, l’Esplais. Aquest resultat demostra que no es poden refiar de ningú i que cal anar molt concentrats. Aquesta setmana només els val la victòria.

 

El Vòlei Tiana vol acabar primer a la lliga.

El Vòlei Tiana juga aquesta setmana contra el Salou. Les noies de Xavier Villagrasa tenen un partit complicat. Després de segellar la seva classificació per a les fases, les tianenques van a jugar un partit molt important contra un conjunt que es juga el ser o no en aquesta tercera ronda. El Salou necessita la victòria per optar a aquesta posició. Això ho té clar l’entrenador del Vòlei Tiana, Xavier Villagrasa.

 

En aquest moment les victòries són importants pel primer equip del Vòlei Tiana. Amb elles es decidirà si l’equip acaba primer o no en aquesta primera volta. D’aquesta manera podrien assegurar-se un rival més assequible a les fases d’ascens. L’equip tianenc segueix invicte. La sort ha volgut que els dos propers rivals del les de Villagrasa es juguin el ser o no ser en aquestes fases. Tant el Salou com el Premià encara tenen opcions i totes passen per guanyar al Tiana.

 

Ara esperen que aquest partit surti el més rodó possible i aconseguir una treballada victòria que les certifiqui com a primeres de grup per les fases d’ascens.