Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ICV-EUiA creu que “Europa necessita ser rescatada de la dreta”

Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa es presenta, com ja fa molts anys, a les eleccions europees. Aquest partit també té representació al municipi. Tot i que, a l’Ajuntament, Gent Pel Progrés de Tiana està format per persones independents, Iniciativa dóna suport a aquest grup dins l’Entesa Pel Progrés Municipal. La coordinadora d’ICV és, en aquests moments, l’exregidora Maria Antònia Fort. L’ecosocialista creu que aquest 25 de maig és clau perquè Europa pugui ser “rescatada dels poders de la dreta”.

 

La pancarta electoral que ha penjat ICV-EUiA davant el Parc de l'Antic Camp de Futbol
La pancarta electoral que ha penjat ICV-EUiA davant el Parc de l’Antic Camp de Futbol

Fort creu que la ciutadania de Tiana s’ha mobilitzat, en diverses ocasions, per defensar drets com a la salut o els drets de les dones. Ara, des d’Iniciativa, demana que totes aquestes persones que han reclamat els seus drets, a Barcelona o en d’altres manifestacions, també opinin des de les urnes. A més, assegura que els eurodiputats d’ICV-EUiA defensaran el dret a decidir de Catalunya des d’Europa.

 

Maria Antònia Fort també ha destacat que el seu partit és el més ecologista de tots. Ha explicat que són els que defensen les energies alternatives i els que més lluiten contra el canvi climàtic o projectes com el BCN World. Segons ella: temes importants que es tracten des de la Unió Europea.