Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Il·lusionant” és com descriu Ricard Fabra el programa d’ERC

El programa d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Tiana té dos eixos principals. El primer és l’àrea de serveis a les persones, que el candidat del partit, Ricard Fabra, comenta que és el que “sempre els ha caracteritzat i han defensat”.

 

El segon eix principal és la independència. El número u d’ERC assegura que el 24-M és una “primera volta” de les eleccions del 27 de setembre. Un dels objectius principals del partit, segons el candidat, és ser “independents” i assegura que aquestes eleccions han de ser la “base” i el “pal de paller”.

 

Ricard Fabra comenta que la prioritat d’esquerra és “mantenir la situació fins on l’han portat fins ara”. Creu que durant aquests quatre anys a l’Ajuntament han sigut “molt prudents” i que han portat “on tocava” les finances de l’administració.

Els pilars d’ERC dins d’un govern obert i democràtic són: la transparència, la participació i la cooperació. El líder d’esquerra considera que ells sempre han sigut “transparents”. Afegeix que durant els quatre anys que han format part del govern no hi ha hagut opacitat. Un dels objectius, que tenen des del partit, és crear el “veí de proximitat”. Es tracta d’una figura que els serviria per ser més “propers i transparents” amb els tianencs.

 

ERC durà a terme operacions micro urbanístiques i no faran grans projectes. Es refereixen al manteniment o recuperació dels edificis que són de titularitat municipal.

Ricard Fabra creu que han d’escoltar al poble i després actuar, tal i com diu el lema “escoltem i fem”. Per això creu que el procés de pacificació s’ha de “parlar entre tots” i considera que han de tenir en compte les opinions dels tianencs que estan a favor i en contra.

El proper divendres 15 de maig al vespre, ERC presentarà la llista electoral i el programa a la Sala Albéniz.