Micròfon Ràdio Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana emetrà en directe, dissabte a la tarda, el debat electoral

Aquest dissabte Ràdio Tiana us oferirà en directe, a partir de les 6 de la tarda, des de la sala Albéniz, el debat electoral.

Seran dues hores del més rigorós directe, durant les quals l’equip de periodistes i tècnics de la ràdio municipal faran possible que els sis caps de llista de Tiana -dues dones i quatre homes- donin a conèixer els seus programes. Així doncs, Esther Pujol, del PSC, Olga Rué, de Convergència i Unió, Ricard Fabra, d’Esquerra Republicana de Catalunya, Diego Parra, del PP, Isaac Salvatierra, de Junts per Tiana i Àlex Rosa, de la CUP disposaran dels mateixos minuts per exposar el seus programes de govern per a Tiana.  També, és clar, hi haurà espais per al debat entre els propis alcaldables.

El debat electoral a Ràdio Tiana s’estructurarà en quatre blocs. Als dos primers, els representants de cada formació política tindran dos minuts per parlar d’economia, urbanisme, medi ambient, persones, cultura i educació. Entremig, hi haurà espai pel debat entre ells sobre aquests mateixos temes.

El tercer bloc serà el moment de la intervenció del públic mitjançant preguntes. Aquesta part durarà 20 minuts. Al quart i últim bloc, els sis candidats tindran un minut per demanar el vot als tianencs i tianenques.

El debat electoral, com tots els programes de Ràdio Tiana, també es podrà escoltar en diferit: se’n faran 4 reemissions el mateix dissabte i el matí de l’endemà, diumenge. També us el podeu baixar en podcast, des del web de La Local Tiana.