Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Inaugurats els tres circuits inclusius

Aquest dissabte 27 de febrer ha tingut lloc la inauguració dels tres circuits inclusius sorgits del projecte que l’Ajuntament de Tiana ha treballat conjuntament amb la Fundació Itinerarium i el Club Excursionista de Tiana.

A causa de la pandèmia, l’acte no estava obert al públic i es van fer tres passis, un per cada circuit. A través de l’Instagram del consistori, tres entitats tianenques, Bike Tiana, Fes Tri i el Club Excursionista, van ser les encarregades de dinamitzar una passejada en companyia de membres d’ASPAMOTI i de la Llar de Persones Grans.

Tots tres circuits comencen a la Plaça de la Vila, des d’on el regidor d’Esports, Albert Sales, va donar el tret de sortida dels tres passis. El primer va ser el circuit rosa, dinamitzat pel Club Excursionista de Tiana (CET) en companyia de membres de la Llar de Persones Grans. Es tracta d’un recorregut circular de 7 quilòmetres no apte per cadira de rodes elèctrica, Joëlette o hand-bike. En Josep Samitier, del CET, explica com va anar:

 

En Josep va ser un dels encarregats d’inspeccionar, abans de la inauguració, que els senyals i les plaques estiguessin ben col·locades i guiessin de manera correcta pel recorregut:

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ajuntament de Tiana (@aj_tiana)

A continuació, va ser el torn del circuit blau, dinamitzat pel Club Fes Tri en companyia de membres d’ASPAMOTI. Es tracta d’un recorregut d’anada i tornada des de la Plaça de la Vila fins a l’Ermita de l’Alegria de 4,3 quilòmetres apte per a cadira de rodes, Joëlette i hand-bike. L’Isma Guzmán explica com va anar:

 

A més, per a ells no era un terreny desconegut. Gran part del recorregut del circuit blau ja el feien servir abans de la pandèmia per entrenar:

 

Guzmán explica que, des del seu naixement, un dels objectius de Fes Tri és la implicació amb el poble:

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ajuntament de Tiana (@aj_tiana)

Per últim, Bike Tiana, juntament amb membres d’ASPAMOTI, van inaugurar el circuit verd, el més curt. Fa 3,2 quilòmetres i és similar al blau, però en comptes d’anada i tornada és circular. Un cop s’arriba a l’Ermita de l’Alegria, es torna fins a la Plaça de la Vila pel Camí de l’Alegria. El recorregut és apte per a Joëlette, la dificultat és fàcil i té un desnivell de 106 metres.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ajuntament de Tiana (@aj_tiana)