Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Inici de curs: l’Ajuntament de Tiana crea la figura de la infermera escolar

L’Eva Garcia és infermera des de fa uns 20 anys i ha treballat bona part de la seva carrera en l’àmbit hospitalari, tot i que últimament treballava més en l’àmbit social a causa de la seva feina a l’Espai Familiar Verdum. Ara, ocuparà el càrrec d’infermera escolar a l’Ajuntament de Tiana.

La Junta de Govern Local, a proposta del Comitè de Crisi de la Covid-19, va aprovar durant el mes d’agost la creació d’aquesta figura, una persona de referència per a les escoles del municipi i el CAP que ajudarà a fer d’enllaç per prevenir i detectar casos de coronavirus.

Des de la regidoria d’Educació expliquen que la figura de la infermera escolar permetrà una immediatesa a l’hora de detectar possibles casos de Covid-19, facilitarà la feina a la infermera del CAP encarregada de fer el seguiment i, a més, permetrà resoldre tots els dubtes i neguits que tinguin tant les famílies com el professorat.

L’Eva defineix aquest inici de curs com a incert. Tot i això, creu que aquesta incertesa començarà a desaparèixer a mesura que el curs vagi rodant:

 

De moment, aquesta setmana es començarà a coordinar amb les escoles i farà els tests al professorat que ho vulgui. Tot i que la seva feina estarà centrada en la Covid-19, també estarà disponible per altres emergències que puguin sortir. A més, no descarta treballar més endavant temes relacionats amb l’educació per la salut.