Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Isaac Salvatierra candidat de Junts per Tiana

Ja han trobat el seu alcalde. Isaac Salvatierra serà el cap de llista. Junts per Tiana el nom. Són algunes de les incògnites que hi havia sobre el futur electoral de “Km.0”. Així ho ha volgut l’assemblea de la plataforma, de la qual n’ha estat membre fundador.

Presentació de Km.0
Presentació de Km.0

La decisió sobre el candidat ha estat presa per unanimitat, segons informen des des de la formació. Sobre el nom expliquen que “reflecteix una nova manera de fer política i de gestionar el poble”. Asseguren que “recull els objectius bàsics de l’agrupació d’electors com la base participativa que ha format l’assemblea, les jornades de treball i totes les decisions que es prenen sobre la candidatura”.

El proper pas de Junts per Tiana és el de fer la llista electoral. Queda per saber qui acompanyarà Salvatierra en aquesta agrupació d’electors. Ell serà l’encarregat de formar l’equip. 13 persones que veuen les eleccions com una oportunitat perquè “els ciutadans entrin a l’Ajuntament i decideixin sobre les petites coses de cada dia i també sobre els grans projectes”.

 

El fundador de Ràdio Tiana

Isaac Salvatierra és un periodista tianenc. Ell va ser el fundador de Ràdio Tiana l’any 1996, acompanyat d’un equip de joves periodistes. Ha treballat en mitjans de comunicació com Ràdio Ciutat de Badalona, El Punt, l’Agència Catalana de Notícies o RAC1, on va exercir com a cap d’informatius. En l’actualitat és el cap de l’edició digital del diari ARA.

 

La presentació

Aquest dissabte tindrà lloc l’acte de presentació del candidat. En aquest mateix moment es mostrarà la imatge de Junts per Tiana. Aquesta substituirà la que fins ara s’ha estat veient de “Km.0”.

km.0

 

Entrevista a Ràdio Tiana

Aquest dilluns a l’informatiu, a les 20h, podrem escoltar l’entrevista amb el candidat de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra. Unes preguntes i respostes que també es podran recuperar des de www.lalocaltiana.cat.