Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué vol formar un govern amb “diàleg”

La candidata a l’alcaldia de Convergència i Unió, Olga Rué, ja s’ha presentat davant del poble. La convergent creu que era el moment de fer aquest pas. “Estimo molt al meu poble i al país, la meva implicació primer és amb el poble”, ha explicat. Ha definit Tiana com un municipi “fantàstic”, gràcies a l’entorn i a les persones. Ha destacat la feina d’entitats com el Coro, les Sardanes, els grups de teatre o la Llar de persones grans. Per tot això ha insistit en la importància de governar amb “diàleg”. És una de les paraules que creu que la defineixen millor.

 

Convergència i Unió ja està treballant en el programa electoral i en la llista. Una feina on asseguren que tindran en compte les opinions que els veïns els facin arribar. Rué ha avançat algunes de les idees que defensarà amb la seva candidatura. Explica que “treballaríem per una Tiana amb visió de futur i no només pel moment i el dia”, que la primera àrea d’atenció seria la dels serveis a les persones per “garantir el benestar dels tianencs” i, també, que apostarien per la promoció del comerç local i de la cultura. “Es poden fer coses molt bones a Tiana tot i tenir un pressupost molt baix, s’ha de ser creatiu”, ha afegit. Per tot això creu que Convergència i Unió “ha de governar Tiana”.


 

Tot i això, assegura ser “conscient que les majories absolutes pràcticament s’han acabat”. El pactes “enriqueixen” la política, segons Rué.


 

De moment assegura que no descarta el pacte amb cap de les formacions que han anunciat presentar-se a les municipals. Explica però que amb partits com el PP hi ha una distància ideològica important.

 

“La gent que estem ara a CiU som gent neta i transparent”

La candidata de Convergència i Unió també ha respòs sobre els casos de corrupció que afecten el seu partit des de Ràdio Tiana. “Hi ha molta gent enfadada amb Convergència i sobretot amb el cas Pujol, ho entenc”, ha afirmat. Tot i això, ha demanat que fets com aquest no la perjudiquin.

 

Veïns i polítics fan costat a Rué

Més de 150 persones han assistit a la presentació d’Olga Rué a la Sala Albéniz. La cap de llista ha estat acompanyada de l’alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, amb qui explica sentir-se “identificada”. També li han fet costat l’alcaldable de CiU per Badalona Ferran Falcó, el president de CiU al Maresme Joan Morell, l’alcalde de Montgat Francesc Xavier Garcia, l’exalcalde Josep Maria Galcerán o l’actual portaveu del partit a l’Ajuntament Enric Nolis. Entre les cares conegudes també s’hi ha pogut veure l’exalcalde de Gent pel Progrés Emili Muñoz, la presidenta d’ERC Maria de Gàdor Ayra i el candidat Ricard Fabra, el membre de la CUP Àlex Rosa o el candidat de Junts per Tiana Isaac Salvatierra.

 

Consulta la biografia d’Olga Rué: clica aquí