Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Isaac Salvatierra: “Es pot treballar pel poble des de l’oposició”

Per Junts per Tiana, aquest no ha estat un any qualsevol: ha estat el primer amb representació política. Per això, han pogut copsar de primera mà les diferències entre estar o no dins la institució. 365 dies més tard, el seu portaveu, Isaac Salvatierra, assegura que els ha servit per aprendre i per començar a executar el que s’havien proposat. Però, sobretot, els ha servit per conèixer com poden incidir des de l’oposició:

 

Salvatierra afirma que el fet de no dependre de Barcelona o de Madrid per decidir, els dóna “llibertat total a l’hora de poder actuar, sempre des del punt de vista exclusivament local”. Ja sigui amb els dos regidors electes o amb els que estan a l’ombra, Junts ha anat transformant-se en una xarxa  que recull peticions d’entitats o veïns:

 

Durant aquest any, però, també han tingut dies “desagradables”. Salvatierra diu que s’ha intentat arribar a acords amb l’equip de govern però no sempre ha estat possible. També pensa que el poder que té un alcalde és “exagerat” i que qui realment ha de tenir força és el ple, del qual creu que “és la plena expressió democràtica del poble”:

 

També reitera que Junts segueix tenint clar que s’han de “rebel·lar contra el poble dormitori” que pot acabar sent Tiana. Aquest és un punt comú entre tots els integrants de la formació, tant dels que ja hi eren fa un any com dels que s’hi han anat afegint.