Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Isaac Salvatierra: “Ja estem canviant les coses”

“Vull ser alcalde de Tiana perquè estimo molt el meu poble, perquè hi estic implicat des de petit i perquè no m’agrada com s’estan fent les coses”. El candidat de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha passat pels estudis de Ràdio Tiana després de presentar-se davant del poble.

El periodista ha estat membre fundador de la plataforma “Km.0” i ara es situa al capdavant de la primera agrupació d’electors que es presenta a les municipals. Assegura que vol trencar amb el “govern unipersonal”, “fer les coses entre tots” i “exclusivament pel poble”.

 

Tot i que el futur de Junts per Tiana es decidirà a les urnes el proper 24 de maig, Salvatierra està convençut que “ja estem canviant les coses”.


 

Imatge Junts per Tiana
Imatge Junts per Tiana

Ell mateix ha estat l’encarregat de presentar la imatge de Junts per Tiana: la d’una casa, un cor i una fulla. Uns símbols relacionats amb els “pilars” que defensa aquesta formació. A banda de la transparència, també volen treballar per un poble actiu en cultura, educació o comerç i per un municipi “pensat per als vianants”. Ha parlat d’un “procés participatiu de debò” on els tianencs escullin si fer del centre un espai sense vehicles. Abans de tot això, però, necessiten 100 firmes.


 

Sense la CUP, amb Gent

Junts per Tiana i la CUP han seguit camins diferents i es presentaran a les eleccions municipals en llistes separades. Amb el suport que compten és amb el de Gent pel Progrés de Tiana. Salvatierra obre les portes a afegir membres d’aquest partit a la seva llista electoral.