Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Federació de Municipis destaca “no haver comès cap irregularitat”

La Federació de Municipis de Catalunya reacciona després de l’anunci sobre la desimputació dels 40 alcaldes. El president de l’entitat municipalista i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha destacat que la decisió de l’Audiència de Barcelona ha estat “contundent” i demostra que “no s’ha comès cap irregularitat”.

En un comunicat, Amor ha afirmat que ara s’ha de restablir l’honorabilitat i la innocència dels càrrecs públics imputats en aquest procés. “L’FMC ha de ser, com sempre ha estat, i ho continuarà essent un referent per a l’administració local, treballant al costat dels municipis amb transparència i proximitat”, ha afegit.

 

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ho ha definit com un “malson”. Aquesta era la seva reacció a Ràdio Tiana, després d’afirmar estar “satisfeta” pel resultat anunciat per l’Audiència de Barcelona.

 

La reacció de Bustos

L’exalcalde de Sabadell i expresident de la Federació de Municipis de Catalunya Manuel Bustos ha esperat que l’arxiu de la investigació sobre els suposats sobresous de l’entitat sigui “el final d’un malson injust”. En una publicació a la seva pàgina de Facebook, Bustos ha reiterat la legalitat de la seva gestió i ha afirmat que l’arxiu demostra que “no es va cometre cap delicte” perquè la FMC és una entitat de caràcter privat. També ha defensat la legalitat del regal de rellotges a diversos alcaldes que deixaven la FMC, peça que no ha estat arxivada i per la que també està imputat. D’altra banda, ha criticat la “voracitat” amb que el tracten alguns mitjans de comunicació i alguns polítics.