Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ja és aquí la Banda Masú

L’Oriol, en Màrio, en Jordi i l’Héctor són la Banda Masú, que ja és aquí. Fa tot just 1 any que aquests quatre músics van decidir començar junts aquesta aventura. L’Oriol i em Jordi ens expliquen quin tipus de música fan, i perquè:

 

Creuen que poden agradar quasi tothom, tot i que el seu públic més nombrós és majoritàriament jove, assenyalen. I és que el videoclip “Buscant”, que van publicar aquest estiu, va fer que se’ls conegués i se’ls comencés a seguir ràpidament ja que el clip ha tingut més de 3.500 visualitzacions, explica en Jordi:

 

Moltes de les peces dels Masú, com “Buscant”, volen ser petites fotografies del dia a dia, de temes que els toquen de prop:

 

“Van com van”, un altre dels temes del seu recent treball, reflecteix aquesta filosofia de vida. Escoltem-ne un tastet:

 

Tota aquesta manera de pensar es reflecteix a l’ADN de la banda, els components de la qual provenen de dos móns musicals. Són móns veïns però diferents, expliquen l’Oriol i en Jordi:

 

Tenen clar que de la Banda no en podran viure: “és un a més a més” remarquen. Tot i això, alguns d’ells han tingut relació laboral amb discogràfiques i l’experiència no ha estat gaire bona, afirmen sense tallar-se gens.

El que està clar és que els Masú segueixen creant temes, malgrat que el seu primer treball està ja consolidat: “no parem”, asseguren. Ara estan tancant la gira que faran aquest estiu: ja tenen aparaulats diversos concerts no només al Maresme, sinó, també a grans places com Girona.

Podeu veure aquí el seu videoclip “Buscant”.