Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt per la tercera Canicross-9 Pins, aquest diumenge

Aquest diumenge, torna el que ja comença a ser un clàssic per aquestes dates: la Canicross-9 Pins. Arrenca aquest diumenge a les 10h del Parc Joan Armengol, i, al mateix lloc 10 minuts més tard, començarà la passejada també amb el mateix format: cada participant amb la seva mascota.

Aquest any, la cursa tianenca arriba carregada de novetats: la primera d’elles és que la prova formarà part de la Copa Canicross del Maresme. Una iniciativa que ens explica el màxim responsable de la Canicross-9 Pins, Ferran Almeida:

 

Aquesta copa es disputa juntament amb Argentona, Alella, Sant Pol i Mataró. De moment cinc poblacions de la comarca ja s’hi han unit, encara que no descarten que ho faci alguna més.

Una altra de les novetats d’enguany és que la cursa varia el recorregut. El d’aquest any serà més ràpid i més “divertit”, assegura Almeida, amb 8,2 km: gairebé 1 quilòmetre menys que la passada edició per tal d’adaptar-se a la resta de curses. Tot i el canvi, hi ha punts de la cursa que segueixen sent “inamovibles” diuen els organitzadors:

 

Una novetat destacada d’enguany serà la passejada solidària que també es farà per l’entorn d’aquesta Canicross-9 Pins. Les inscripcions es poden fer a través del web o el mateix diumenge, al Parc Joan Armengol. És un recorregut de 3km que passarà per la zona del Rocar i està obert a tota la família. Ho explica Ferran Almeida:

 

Encara podeu fer el repte d’Esportianitzat

El Repte Canicross està obert fins al mateix dia de la prova, 12 de febrer. L’objectiu solidari és aconseguir sumar 800 punts, fent esport de manera lliure o bé seguint el pla d’entrenament i els consells tant per cada persona, com pel seu teu gos.El repte el proposa Xavier Masramon, sots campió de la lliga catalana de Canicross.

Si us hi inscriviu hi haurà descomptes en productes de l’empresa Doghatlon. Entre totes aquelles persones que superin el repte se sortejaran 10 samarretes esportianitza’t, una inscripció per la Canicross-9 Pins del 2018 i 2 kits complerts de Canicross.