Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joan Cañada: “L’edat del jutge de pau és important, hem aplicat el sentit comú”

El tema del Jutjat de Pau torna a centrar l’actualitat política a Tiana. Després que el ple aprovés la continuïtat de Joan Pujol com a jutge, amb només l’abstenció de Convergència i Unió, aquest últim grup ha expressat el seu “malestar”. Van justificar aquest vot amb l’edat del jutge: opinen que el càrrec l’hauria d’ocupar una persona més jove.

Joan Pujol treballant al Jutjat de Pau
Joan Pujol treballant al Jutjat de Pau

Els regidors de CiU creuen que després de fer pública aquesta posició, han quedat com els “dolents de la pel·lícula” o deslleials amb la resta de grups del consistori. Afirmen que l’edat de 85 anys és un motiu important i més després que Pujol hagi posat en dubte si acabarà el mandat de 4 anys. Ho ha dit el regidor Joan Cañada.

 

Cañada creu que Pujol hauria de deixar el càrrec per voluntat pròpia o que algun familiar o amic li hauria d’aconsellar. Des de CiU expliquen que han debatut profundament aquesta qüestió però, també, que el tema va entrar al ple a l’últim moment: d’urgència.

Això sí, els regidors d’aquest partit han expressat el màxim reconeixement i han agraït l’ “excel·lent tasca” de Pujol al Jutjat de Pau durant els últims 15 anys.