Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Lluc Muñoz: “Al principi em molestava una mica lo de la Baby Santboiana, ara ens agrada”

El jugador de Rugbi, Lluc Muñoz, ha estat a l’entrevista de Ràdio Tiana. El tianenc juga a l’únic equip català de la màxima categoria a nivell estatal: la Santboiana. Muñoz, ha destacat la bona temporada que ha fet l’equip tenint en compte la joventut del mateix. L’ala de l’equip del Llobregat creu que aquest any ha estat una consagració absoluta de molts d’ells. Tot i que mot de“Baby Santboiana” que els hi han posat, que al principi molestava a alguns jugadors, ara ja se l’han fet seu.

El tianenc explica a l’entrevista el seu pas del primer equip del CCE Tiana al juvenil de la Santboiana i com després de molts anys ha tornat al rugbi, un esport que ell considera generacional i que passa de pares a fills.

També reclama més protagonisme per aquest esport a nivell de mitjans, ja que si que es bolquen per mundials, sis nacions o amb la USAP de Perpinya, però no tant per la lliga estatal. Al mateix temps que espera que Sant Cugat o FC Barcelona pugin a divisió d’honor la propera temporada. Els motius són els seus amics i coneguts als equips i per potenciar el rugbi a Catalunya.