Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: posa’t guapa, riu i gaudeix de la música antiga!

1-filled-xl

Un espectacle solidari

Tiana és un poble solidari, d’això ningú en té cap dubte. La Local us proposa una manera diferent de demostrar-ho: gaudir d’un espectacle divertit i original. Aquest dissabte la Sala Albéniz acollirà Els Mabsutins, els conegut Pallassos Sense Fronteres del poble. Tots ells es dediquen a aconseguir diners per fer tasques humanitàries arreu del món. Els ajudaràs a fer que els somriures de Tiana viatgin fins a la Costa d’Ivori?

Fira-de-Tàrrega-2013

Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 18h

 

2-filled-xl

Maquilla’t, maquilla’t

Atenció! Els més presumits del poble tenen un pla ideal per aquest cap de setmana. El Casal de Joves organitza un taller de maquillatge on aprendreu els millors trucs per estar irresistibles tan de dia com de nit. Afanyeu-vos-hi! No teniu excusa perquè les inscripcions són gratuïtes. Això sí, per motius d’higiene, porta els teus propis estris de maquillatge.

herramientas_maquillaje

Lloc: Centre Cívic Escorxador, c/Josep París, 12

Dia: dissabte

Hora: 18h

 

3-filled-xl

Vides de teatre

L’humor serà el protagonista d’aquesta iniciativa d’Elisenda Guiu. Sovint ens passen coses en el dia a dia dignes d’obra de teatre, de pel·lícula o de novel·la. Moments tristos, alegres, divertits… que podrien ser convertits en bon teatre. És justament aquest l’objectiu de l’Elisenda i les dues actrius protagonistes de “Quotidianitats narrades”. Anna Martínez i Carme Muns s’encarregaran de donar vida a moltes situacions amb les que segur que ens sentim identificats. Preparats per riure’us del que durant el dia ens semblen muntanyes? Som-hi!

733f1e8a-69df-4f35-b1c0-c658c902fd92;1.0

Preu entrada: 3€   Lloc: Sala la Punxa, c/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte i diumenge

Hora: 20h (dissabte) i 19h (diumenge)

 

 

4-filled-xl

Comença Tiana Antica

Per iniciar la Tiana Antica 2014 el grup Silva de Sirenas oferirà un concert inaugural. És una ocasió especial: la Tiana Antica fa 15 anys. Per tant, per començar amb bon peu aquesta festa que s’allargarà fins a l’1 de juny, es farà un concert amb un recull d’obres del Cançoner del Duc de Calàbria.

0ff2708b-8b1e-4fa1-a4b2-de11b561dbfd;1.0

Preu entrada: 10€

Lloc: Masia de Can Parxet

Dia: dissabte

Hora: 18.30h

 

5-filled-xl

Cap a Montserrat!

Els més grans del poble són els que tenen més energia. Durant el cap de setmana agafaran forces per visitar una de les muntanyes més boniques de Catalunya: Montserrat. Organitzada pel Casal d’Avis, és una de les excursions amb més èxit. Aquest any ja s’han llogat dos autocars. El primer anirà a visitar el Monestir de Sant Benet on, l’Abadessa del Monestir de Sant Benet, Montserrat Viñas – filla de Tiana – oferirà un esmorzar amb la típica coca de Montserrat. El segon autocar, pujarà directament cap a la muntanya. La trobada serà a les 8.30h al pàrquing del Club de Petanca i davant de l’Escola Lola Anglada.

montserrat1

Lloc: visita a Montserrat

Dia: dilluns

Hora: trobada 8.30h