Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Elisenda Guiu porta les seves primeres “Quotidianitats narrades” a Tiana

Omplir-se el despertador d’alarmes per a no adormir-se, intentar amagar-se els defectes físics o les indecisions són hàbits del dia a dia de moltes persones. L’escriptora de narrativa i teatre Elisenda Guiu ha preparat les seves primeres “Quotidianitats narrades”. Són una espècies de monòlegs o representacions que, amb un toc d’humor, volen fer sentir identificat el públic. Serà la primera vegada que aquesta masnovina porta un espectacle a Tiana. Per fer-ho ha optat pel petit format.

 

Ho farà de la mà de dues actrius amateurs del poble: l’Anna Martínez i la Carme Munts. Totes dues són membres de la Societat Recreativa els 9 Pins i ja tenen experiència damunt l’escenari. Seran elles les que representaran les narracions de Guiu.

“Quotidianitats narrades” es podrà veure tant el dissabte com el diumenge. Consulta’n horaris i preus al Queda’t, l’agenda cultural i social de La Local i Ràdio Tiana. 

 

Elisenda Guiu i el teatre

Elisenda Guiu va néixer a Teià però viu a El Masnou. Ha escrit diversos relats per a adults i llibres infantils: un d’ells relacionats amb el món del ví; “El raïm inquiet”. La seva tasca professional, però, l’ha fet passar per guions de televisió i teatre. En aquest moment dirigeix l’obra “Magnetismes”, al Teatre Gaudí, i alguns “mini teatres” a Barcelona.