Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joan Cañada tornarà a ser cap de llista d’Unió

L’actual regidor de Convergència i Unió, Joan Cañada, tornarà a ser el cap de llista d’Unió per a les eleccions municipals del 2015. Aquest cap de setmana, l’executiva del seu partit l’ha renovat, també, com a president local. Cañada, al costat de la resta de membres d’Unió, ha donat suport a la candidatura d’Olga Rué per Convergència i ara espera poder ser el número 2 de la llista de la Federació. El d’Unió, creu que el seu partit es mereix escalar fins a aquesta posició.

 

Aquest lloc, però, dependrà de les negociacions amb Convergència, que començaran passades les eleccions europees.

Unió Democràtica vol continuar amb la mateixa línia d’aquest mandat però aviat definiran les noves prioritats del seu programa. Joan Cañada, que, de moment, només ha treballat en la política municipal des de l’oposició, creu que podria convertir-se en regidor de govern d’aquest Ajuntament.

 

Des de que el passat mes de març va morir l’exregidor d’Unió Joan Canal, aquest partit té 6 membres. L’últim cap de llista va ser Miquel Doutres, que va formar part del govern durant el mandat 2007-2011.

 

Els inicis polítics de Joan Cañada

Cañada va començar a formar part d’Unió Democràtica de Catalunya fa 5 anys, quan es va afiliar per Barcelona. 6 mesos més tard, va decidir treballar pel Maresme Sud i més directament, per Tiana.

Al 2011 el van escollir president i candidat d’Unió per a les eleccions municipals. Aquell any va anar de número 4 a les llistes de Convergència i Unió i els resultats electorals el van deixar fora del ple de l’Ajuntament.

El d’Unió va poder entrar com a regidor del consistori quan el convergent Joan Graupera, fa un any i mig, va deixar la seva regidoria i va passar el seu lloc al quart de llista. Des de principis del 2013, doncs, Joan Cañada és regidor de CiU de Tiana.