Imatge del nou local de la Petanca de Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joaquin Rodríguez: “El local nou de la petanca és molt millor que l’antic”

Després de tirar a terra l’antic local per fer un aparcament dins les obres de pacificació del centre, ara el nou club de la Petanca Tiana ja està en ple rendiment. Ja ha passat una de les seves primeres proves de foc: amb les 12 hores que s’hi han disputat. Des de l’entitat es mostren molt contents amb el nou local. Reconeixen que encara falta arreglar algunes coses a nivell intern i petites fugues d’aigua. Tot i això, les actuacions més importants ja s’han fet. Ara estant encantats. El president del Club Petanca Tiana, Joaquim Rodríguez

 

Imatge del interior del local de la Petanca
Imatge del interior del local de la Petanca

Després de molts anys ara tenen una nova ubicació. Més apartada del que estava anteriorment i fins i tot, “un pèl amagada”, com reconeixia el president. Amb tot, el responsable considera que és millor per evitar molestar als veïns, cosa que ja passava a l’antic local amb les competicions.

 

Aquesta propera temporada començaran el curs a la nova seu social. És tota de fusta i permet una millor ventilació. El mateix president agraeix que no hi hagin posat uns mòduls prefabricats, que, segons ell mateix, haurien pogut enfonsar l’esperit de l’entitat.

Imatge general amb les pistes de petanca i el nou local de l'entitat
Imatge general amb les pistes de petanca i el nou local de l’entitat