Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jornada negra pel Bàsquet Tiana

El partit ha estat molt igualat en els 3 primers quarts, quan el Palamós no ha sabut trencar el joc del Tiana, que ha estat molt lent però molt efectiu fins a l’últim període. Possessions molt llargues amb tirs encertats donaven la tranquil·litat i el ritme que els de Ramon Pla volien i obligaven als de Baix Empordà a donar un pas més que no sempre era efectiu.

A l’últim quart, però, el conjunt local ha sortit amb tota l’artilleria a guanyar el partit, s’ha imposat defensivament i ha anul·lat l’atac rival. Amb un parcial de 27 a 14 ha deixar molt tocat  a un Tiana  Gràcies a aquesta victòria el Palamós continua aferrat a la part alta i el Tiana es veu més enfonsat a la cua.

Tots van guanyar

La mala noticia és que el Cabrera i el Ripoll han guanyat contra pronòstic al Lliça i la Garriga respectivament, cosa que els deixa més amunt a la taula. Ara el Tiana només pot pensar en el partit de la propera jornada a casa contra el Figueres que només ha guanyat un partit en tota la temporada, precisament contra l’equip tianenc.