Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

José Luís Martínez: “La temporada del Bàsquet Tiana ha estat una muntanya russa”

Tancada la temporada dels equips és moment de fer balanç. Avui toca al Bàsquet Tiana. El primer equip de l’entitat ha aconseguit l’ascens. Però no tot ha estat un camí de flors i violes. Tot al contrari. Marxa de jugadors, l’entrenador que ha volgut plegar, derrotes doloroses i tot un seguit de factors que han fet trontollar el projecte en molts moments determinats. El tècnic de l’entitat José Luís Martínez ha passat pels estudis de Ràdio Tiana per fer un repàs del que ha estat la temporada 2015-16. En ella l’ha definit com a una “muntanya russa”

 

Anades i vingudes, pujades i baixades d’un equip que ha tingut dies millors i dies pitjors. Després de perdre contra el Blanes i veure com els de la Selva els hi passaven la mà per la cara les coses es van torçar i fins i tot l’entrenador va posar el seu càrrec a disposició del coordinador de l’entitat, una situació que va acceptar amb normalitat ja que creia que si “el problema era ell, ell mateix el solucionaria”

 

Finalment encaixant peces i refent-se de les nombroses baixes han afectat a un equip que de 14 ha acabat amb poc més de 6 jugadors. L’ascens és gràcies al sots 25 negre i les categories inferiors que han aportat molts jugadors per poder treure els bons resultats. Tot i això al final de temporada reconeixen que van arribar molt justos i que les victòries eren gairebé per “inèrcia” José Luís Martínez

 

Segons l’entrenador la valoració de la temporada ha estat un 8, tenint en consideració que “com a resultats ha estat un 10 i com a organització interna un 6”. Ara ja pensa en la propera temporada on ell seguirà al capdavant del primer equip aquest cop a segona catalana.