Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

José Navarro no es presentarà a les properes eleccions

El regidor d’hisenda, José Navarro, ha aprofitat aquest ple municipal per anunciar que no es presentarà a les properes eleccions municipals. Ho ha fet abans de defensar la proposta del seu govern sobre les ordenances fiscals.

 

Aquest regidor socialista s’ha diferenciat, en diverses ocasions, del seu grup municipal. Ho ha fet quan s’han hagut de posicionar sobre temes relacionats amb el procés sobiranista. No va assistir al ple extraordinari per donar suport a la moció de la consulta del 9-N i, també, va admetre que s’hagués posicionat en contra d’una proposta que defensava aquest referèndum. Finalment, però, durant aquell ple de gener es va abstenir per petició de la resta de regidors del seu grup.

El regidor ha admès, des de Ràdio Tiana, que no va assistir al ple extraordinari de setembre perquè els seus pensaments no estan a favor de la consulta i ha afirmat estar a favor del dret a decidir. Navarro defensa que fa anys que decideix a través de les eleccions.

 

Jose Navarro deixarà de ser regidor 004

José Navarro ha explicat que el procés sobiranista l’ha afectat com a regidor socialista. Tot i els desacords que podria haver tingut amb la resta del grup municipal, assegura que hi continua havent sintonia entre els membres del PSC. Ha estat contundent afirmant que els seus pitjors anys del mandat com a socialista han estat els últims. Com a regidor d’hisenda, però, ha explicat que van ser-ho els primers, com a conseqüència de la situació d’endeutament de l’Ajuntament.

 

Jose Navarro deixarà de ser regidor 002

El regidor ha estat entrevistat des de l’emissora, i en directe, just després del ple municipal on ha anunciat que no continuaria. Explica que ha pres aquesta decisió perquè li ha mancat la tranquil·litat sent regidor i, també, la son a les nits. Així doncs, vol gaudir de la seva jubilació sense formar part del consistori però, això sí, vinculat al partit socialista. Navarro fa més de 40 anys que milita a aquest partit.

A l’enllaç sonor d’aquesta notícia podeu escoltar l’entrevista sencera amb José Navarro.