Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Josep Maria Guzmán deixa de ser el coordinador del Bàsquet Tiana

Josep Maria Guzmán fa un pas al costat. El fins ara coordinador del Bàsquet Tiana deixa les seves funcions. El motiu és molt personal i té a veure amb la feina: Guzmán assegura que no es veia capaç de donar el 100%. Tot i això no es desvincula del tot del club, sinó que en seguirà lligat per a grans projectes. Delega, però, la feina del dia a dia. Guzmán ho ha confirmat en una entrevista a La Local-Ràdio Tiana:

 

El fins ara coordinador portava planejant aquest canvi. De fet, es va fer fa uns mesos tot i que de manera oficiosa.  Guzmán ha reconegut que, ara per ara, prefereix delegar la feina en una altra persona.

 

El nou coordinador ja té nom i l’han buscat dins del mateix club: es tracta d’Oriol Prat, un home molt vinculat a l’entitat com a jugador i com a entrenador. Ara assumirà el nou rol, com ja ha fet d’un temps ençà. Josep Maria Guzmán ho comenta:

 

El repte del nou coordinador consisteix ara en planejar la tasca dels equips. Ha de decidir la composició de l’equip de Segona Catalana i, també, pensar quines categories inferiors mantindrà. De moment estan de vacances i tornaran a finals d’agost amb les piles ben carregades per preparar la nova temporada.