Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts arrenca els actes de campanya amb dues propostes singulars

Junts per Tiana ha donat a conèixer aquest cap de setmana dos dels seus tres eixos programàtics, amb dos actes singulars. La proposta d’una Tiana més viva l’han explicat aquest dissabte a la plaça dels Peixos, després d’organitzar petites actuacions musicals a un grapat de botigues del poble. Isaac Salvatierra, cap de llista de Junts, està convençut que el Casal encara pot ser un epicentre molt més potent, generador de vida social i cultural a Tiana. Assegura, també que al capítol de promoció econòmica s’hauria d’haver fet molt més des de l’Ajuntament:

 

La proposta d’una Tiana més viva passa també, creu Junts, per fer un poble on hi hagi més oportunitats de treball, ja que aquestes generen més activitat comercial. Per això, Junts vol crear a Tiana un viver d’empreses, un espai de treball compartit, un taller de cuina obert a tothom i una moneda local, per incentivar el comerç de proximitat.

Diumenge ha estat el torn de la Tiana més verda. Junts ha volgut reivindicar el patrimoni arquitectònic i documental però alhora, també, la memòria oral dels avis i àvies del poble. Un patrimoni immaterial que fa de Tiana, creu Slavatierra, un poble especial.

 

La manera de donar a conèixer la proposta de la Tiana més verda ha estat un itinerari a peu per masies i cases pairals del poble com Can Masdéu i Can Brossa. Totes tenen un alt valor simbòlic i sentimental per als tianencs i tianenques.