Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La proximitat amb les persones marca l’inici de campanya d’Esther Pujol

L’actual alcaldessa i cap de llista del PSC a Tiana, Esther Pujol, ha seguit apostant, aquest primer cap de setmana de campanya, pel frec a frec amb veïns i veïnes del poble. Un acostament del qual en recullen els fruits aquests dies,  diu l’alcaldessa, perquè assegura que ha tingut lloc els 365 dies de l’any i durant tot el mandat. Esther Pujol:

 

La cap de llista socialista ha participat aquests dos dies a diversos actes de campanya a Tiana, marcats pel segell que els socialistes volen imprimir a aquest periode electoral: tots ells han estat populars i col.lectius. Dissabte, Esther Pujol va participar a un esmorzar amb els integrants de la petanca i diumenge el PSC va organitzar un taller de dibuix al Parc de l’Antic Camp de Futbol.

Esther Pujol ha pogut lliurar en mà als habitants de Tiana el programa electoral, que es va presentar tot just aquest divendres. En ell, el PSC de Tiana torna a remarcar la idea que les seves són propostes de govern “realistes, rigoroses i necessàries”, basades en l’experiència dels recents quatre anys de mandat.

L’acte més destacat serà una festa oberta de presentació de candidatura, diumenge 17, a Can Parxet, tal com ja es va fer el 2011. Aquesta vegada, però, no hi haurà presència de socialistes històrics a l’acte:

 

El tarannà de campanya porta a porta amb tianencs i tianenques seguirà, ha explicat Esther Pujol, tota aquesta setmana.