Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts critica l'”apadrinament” d’Ester Pujol al nou mercat de Montgat

Junts per Tiana ha criticat l’ “apadrinament” que l’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol, va fer divendres passat de la inauguració del nou mercat i el Mercadona de Montgat. Isaac Salvatierra, portaveu de Junts,  ha dit que no troben correcte la implicació de l’alcaldessa de Tiana amb aquell model de comerç quan el de Tiana està en una situació vulnerable:

 

Junts tampoc troba correcte que al Pla d’Actuació Municipal (PAM) de Tiana, que s’ha acabat d’elaborar aquests dies, l’equip de govern situï la dinamització del comerç al lloc 27è dels 30 que proposa aquest Pla. Per a l’agrupació d’electors això simbolitza un problema que “continua damunt la taula”: l’equip de govern no té clar el model de poble que vol:

 

En aquest sentit, Salvatierra assenyala que la retirada prevista de les places d’aparcament que ara hi ha als carrers Centre i Lola Anglada, encara pot fer més mal al comerç local si aquesta mesura no va acompanyada d’una explicació, especialment als comerciants, que la justifiqui:

 

Tal com, ja han dit altres vegades, per a Junts un model a seguir és el del centre d’Alella ja que, assenyalen, combina dinamització del comerç local i producte proper de qualitat, i ho lliga a la restauració del poble.

El portaveu de Junts, amb tot, és conscient que reflotar el comerç local, tant a Tiana com a pobles similars, per tal que torni a ser el pal de paller d’un poble viu, “és molt difícil”, reconeix. Per això remarca la importància de treballar, govern i oposició, conjuntament en aquesta direcció.