Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts pel Sí omple el Jardí Lola Anglada al seu acte central

Junts pel Sí ha desembarcat a Tiana amb el seu acte central de campanya, aquest dimarts al vespre. Un centenar de persones s’han aplegat a escoltar-los al Jardí Lola Anglada. L’acte ha començat amb la presentació dels caps de llista de Tiana de CDC i ERC, Olga Rué i Ricard Fabra. Després han donat pas als diversos ponents que han explicat per què votar sí a la independència de Catalunya.

junts pel si 011

Una de les ponents ha estat la consellera de Governació Meritxell Borràs. Borràs ha afirmat que la “política de la por no servirà” i ha posar com a exemple el sistema de pensions:

 

Aquest acte s’ha celebrat el mateix dia que 13 científics catalans han donat suport, públicament, a Junts pel Sí. A la llista hi ha noms tan destacats com Joan Massaguer o Bonaventura, Clotet entre d’altres. El científic i investigador de la tuberculosi a l’hospital Germans Trias i Pujol, Pere Joan Cardona, ponent a l’acte de Tiana, va dir que “Catalunya és una potència a nivell científic”, per això, va assegurar que la independència “és una “oportunitat”:

 

Un altre dels ponents ha estat Pere Aragonès, portaveu adjunt dels republicans al Parlament  i número 7 a la llista de Jnts pel Sí a Barcelona. Aragonès ha explicat que aquesta campanya “està anant molt bé” i que “hi ha molt bona entesa” entre ERC i CDC:

 

Un altre dels assistents ha estat Josep Maria Martorell, Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i un dels fundadors de Demòcrates per Catalunya, l’escissió independentista d’UDC. Martorell ha dit que la independència està “molt assumida, sobretot per l’Administració”:

 

L’acte, que ha començat amb retard per un problema a la Ronda que ha impossibilitat arribar abans a la Consellera Borràs, s’ha tancat amb un torn de preguntes per part dels assistents.