Eleccions municipals 2023 | Política

Junts per Catalunya Tiana presenta a Can Riera la candidatura de Montse Torres a les municipals

Els assistents van omplir la sala per escoltar la visió que la candidata té per Tiana de cara al present i al futur / martalopez

L’actual regidora va estar acompanyada de l’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, que en les últimes setmanes ha acompanyat a diversos candidats i candidates del partit per tot el territori.

Marta  López | 23/02/2023 a les 12:22 0
 

Can Riera ha acollit aquest dimecres 22 de febrer l’acte de presentació de la candidata de Junts per Catalunya Tiana a les eleccions municipals del 28 de maig, Montse Torres. L’equipament municipal va quedar petit i els assistents van omplir la sala per escoltar la visió que la candidata té per Tiana de cara al present i al futur. Tal com va explicar la mateixa Torres a La Local, des de Junts per Catalunya Tiana pensen en la Tiana que volen d’aquí a 10 anys:

 

Torres s’estrena com a candidata en aquestes eleccions, tot i que en les anteriors ja formava part de la llista del partit liderada per Mateu Hernández. Segons ens explica, el que l’ha animat a fer aquest pas endavant és la voluntat d’implicar-se en la política municipal i treballar pel poble:

 

L’actual regidora va estar acompanyada de l’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, que en les últimes setmanes ha acompanyat a diversos candidats i candidates del partit per tot el territori. En declaracions a La Local, Giró va destacar la importància de la política municipal com a primera línia de contacte amb la ciutadania:

 

L’actual membre de l’executiva de Junts per Catalunya és de Badalona i recorda el contacte que ha tingut amb Tiana, sobretot de jove:

 

Jaume Giró es va estrenar en el món de la política el maig del 2021 quan es va incorporar al Govern de Pere Aragonès. Deixava enrere una carrera al món de  l’empresa i la banca per assumir la conselleria d’Economia i Hisenda, càrrec que va ocupar fins a l’octubre del 2022, quan Junts va abandonar el govern de coalició amb ERC.

 

Marta López
Marta  López