Viure a Tiana

La Masella acollirà l’Esquiada familiar el pròxim 18 de març

L’Esquiada familiar està pensada per a totes les edats, tot i que els menors hauran d’anar acompanyats. / martalopez

Les persones que vulguin participar en l’Esquiada hauran d’inscriure’s abans del 12 de març a través de la pàgina www.esquibusok.com.

La  Local | 22/02/2023 a les 15:46 0
 

Torna l’Esquiada familiar a Tiana. Enguany, l’activitat tindrà lloc el dissabte 18 de març a l’estació d’esquí de La Masella. El punt d’anada i tornada serà el Poliesportiu de Tiana, on se sortirà a les 7 del matí i s’arribarà cap a dos quarts de vuit de la tarda.

L’Esquiada familiar està pensada per a totes les edats, tot i que els menors hauran d’anar acompanyats, i compta amb classe grupal optativa i gratuïta d’esquí i snowboard per a debutants. Hi ha diferents tipus de reserva, depenent de si es disposa de material o no. El transport i el forfet costen 59 euros; si es vol llogar esquís i casc puja a 74 euros i, en el cas de voler fer snow, el lloguer de la taula i el casc és de 79.

A més, pot pujar una persona per família que no vulgui esquiar. En aquest cas, haurà de pagar 20 euros pel transport. Les persones que vulguin participar en l’Esquiada hauran d’inscriure’s abans del 12 de març a través de la pàgina www.esquibusok.com.

Aquest dissabte 25 de febrer tindrà lloc l’Esquiada jove pensada per residents de Tiana i Montgat, també a La Masella.

La  Local